Heste Wellness med Spa, Vandløbebånd og Viberationsbånd (Relax) fra Horse Trainer.

Vores wellness- og træningsmaskiner anbefales af dyrlæger, kiropraktorer og hestefagfolk.
Skadede heste behandles kun i samarbejde med dyrlæger.

Du kan styrke din hest og forebygge skader, og hvis skaden er sket, kan hesten genoptrænes hurti­gere i wellness centret.

Ophold:

Betaling skal ske kontant/mobilepay inden afhentning af hest. Derudover betales 500 kr. i depositum for bestilling af ophold. Depositum modregnes i prisen, ved udeblivelse tilbageholdes depositum. Der gøres opmærksom på, at hesten ikke er forsikret af Scandinavian Horse wellness og at der kan forekomme hudirritation på heste der arbejder meget i vand. Det forudsætter derfor, at Hesteejer selv har det fulde for ansvar- samt eventuel livs- og sygeforsikring for hesten. Samt at hestepas er opdateret samt over holdt med vaccinationer. Det er på Hesteejers eget ansvar at have hest i træning og ejer påtager sig således den fulde risiko for opholdet. Derfor kan Scandinavian Horse Wellness og dennes medarbejdere, hestebehandlere m.v. ikke stå til ansvar i forbindelse med skader, sygdom, dødstilfælde eller lign. Husk at aflever dit hestepas, og husk at få det med når du henter. Da vi ikke ønsker at sende det.

Du er kan læse mere om vores wellness her på siden. SpaVandløbebåndRelax
Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 23209608 for at høre mere om vores wellness center, og hvad vi kan gøre for dig og din hest.

Priser for behandlinger: 

Spa pr. behandling kr. 300,- (10-turs kort kr. 2.500,-)

Vandløbebånd pr. behandling kr. 300,- (10-turs kort kr. 2.500,-)

Relax pr. behandling kr. 150,- (10-turs kort kr. 1.000,-)

1 uges træningsophold 2.200,-

1 måneds træningsophold (30 dage) 7.000,- incl. fuld pas.

Er du opstaldet på vores Ridecenter får du rabat på behandlinger.